civica logo

 

 

tacso logo

Публикации на ЦГИ

  • Berghoff.jpg
  • britanska-2016.jpg
  • CBCAlbanija2012.jpg
  • Izvestaj-od-konferencija-crivi.jpg
  • kanadska2017.jpg
  • komparativna-analiza-predna.jpg
  • ZIVIK-2012.jpg

Повик за експерт за реализација на обука и процес за поддршка на заедницата

  

Здружението Центар за граѓанска иницијатива (ЦГИ) објавува повик за експерт во рамките на проектот „Здружени сили за заеднички интереси“ финансиран од Европската Унија а спроведен од страна на ЦОСВ подружница Прилеп, а во партнерство со Центарот за граѓанска иницијатива од Прилеп и Здружението ЖГИ АНТИКО од Скопје.

ЦГИ објавува повик за ангажман на обучувач на темата Разрешување на конфликти преку користење на методата кружни процеси, како и нејзин/негов ангажман за поддршка на заедниците преку креирање на годишни програми и учество во идентификација на заеднички интереси преку граѓански форуми во  опфатените заедници.

 

Повикот може да се превземе на следниот линк.

Last month February 2018 Next month
S M T W T F S
week 5 1 2 3
week 6 4 5 6 7 8 9 10
week 7 11 12 13 14 15 16 17
week 8 18 19 20 21 22 23 24
week 9 25 26 27 28