civica logo

 

 

tacso logo

Публикации на ЦГИ

  • Berghoff.jpg
  • britanska-2016.jpg
  • CBCAlbanija2012.jpg
  • Izvestaj-od-konferencija-crivi.jpg
  • kanadska2017.jpg
  • komparativna-analiza-predna.jpg
  • ZIVIK-2012.jpg

Менторска работилница за ре-грантисти од пелагонискиот регион

 

Тим од нашата организација беше дел од работилница за претставници на организации од Пелагонискиот регион, кои се вклучени во проектот “Следење на принципите на јавната администрација во зачувување на вредностите на добро управување" финансиран од Делегација на ЕУ преку ИПА програмата “ Структура за поддршка на граѓанското општество и Медиуми" 

кој се одржа во Хотел Епинал, Битола. На ова работилница беше разгледан развојот и координацијата на политиките и стратегиите, јавната служба и начините за управување со човечки ресурси, начините на обезбедување услуги, начините на управување со општинските финансии итн.

 

 

Last month December 2017 Next month
S M T W T F S
week 48 1 2
week 49 3 4 5 6 7 8 9
week 50 10 11 12 13 14 15 16
week 51 17 18 19 20 21 22 23
week 52 24 25 26 27 28 29 30
week 1 31