civica logo

 

 

tacso logo

Публикации на ЦГИ

  • Berghoff.jpg
  • britanska-2016.jpg
  • CBCAlbanija2012.jpg
  • Izvestaj-od-konferencija-crivi.jpg
  • kanadska2017.jpg
  • komparativna-analiza-predna.jpg
  • ZIVIK-2012.jpg

Средби со граѓани

Во годината кога одбележуваме дваесет години од своето работење, правиме ревидирање на сопственото работење и тоа од проверка на актуелноста на програмите по кои работиме, изработка на нов стратешки план, а реализираме и серија средби со граѓaни во Прилеп и општините во околината. На овие формални и неформални средби со граѓаните во овој регион разговараме за тоа  како го препознаваат ЦГИ, во која област ЦГИ е најпрепознатлив и слично. А со граѓаните разговараме за проблемите и потребите во локалните средини за да можеме дел од нив да внесеме и во нашите нови програми и планови. Изминативе денови имавме средби со граѓани во Прилеп, Крушево, Кривогаштани, Долнени и Новаци кои беа расположени за дискусија и имаа конкретни предлози, а ЦГИ ја доживуваа како една од најстарите и најуспшените организации во регионот.

 

 

 

Last month December 2017 Next month
S M T W T F S
week 48 1 2
week 49 3 4 5 6 7 8 9
week 50 10 11 12 13 14 15 16
week 51 17 18 19 20 21 22 23
week 52 24 25 26 27 28 29 30
week 1 31