civica logo

 

 

tacso logo

Публикации на ЦГИ

  • Berghoff.jpg
  • britanska-2016.jpg
  • CBCAlbanija2012.jpg
  • Izvestaj-od-konferencija-crivi.jpg
  • kanadska2017.jpg
  • komparativna-analiza-predna.jpg
  • ZIVIK-2012.jpg

Здружени сили за заеднички интереси

Во рамките на проектот „Здружени сили за заеднички интереси“ финансиран од Европската Унија, а спроведен од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со Центарот за граѓанска иницијатива од Прилеп и Здружението Женска граѓанска иницијатива АНТИКО од Скопје, беа одржани две тродневни обуки во периодот 27-29.09.2017 година и од 03-05.10.2017 година во хотелот Белведере во Охрид на теми: Резрешување на конфликти преку методата Кругови на довербаи Анализи засновани на факти и истражување,

На обуките присуствуваа 12 лицапретставници од локалните самоуправи : Ресен, Чашка, Кочани, Делчево, Карпош и Теарце и 12 лица од граѓанскитеорганизации кои работатво овие општини На овие обуки на присутните им беа презентираи нови методи и алатки за вршење на истражување, анализи и разрешување на конфликти.

Обуките беа одлично организирани, одлично изведени и истите во целост ги  исполнија предвидените цели.

 

 

 

 

Last month December 2017 Next month
S M T W T F S
week 48 1 2
week 49 3 4 5 6 7 8 9
week 50 10 11 12 13 14 15 16
week 51 17 18 19 20 21 22 23
week 52 24 25 26 27 28 29 30
week 1 31