civica logo

 

 

tacso logo

Публикации на ЦГИ

  • Berghoff.jpg
  • britanska-2016.jpg
  • CBCAlbanija2012.jpg
  • Izvestaj-od-konferencija-crivi.jpg
  • kanadska2017.jpg
  • komparativna-analiza-predna.jpg
  • ZIVIK-2012.jpg

Граѓаните за промени- Ден на граѓанските организации

Центар за граѓанска иницијатива, учествуваше на Националниот форум Граѓаните за промени - Ден на граѓанските организации, кој беше организиран од програмата Цивика Мобилитас. На овој форум учествуваа голем број на граѓански организации чијашто цел беше да ги запознаат граѓаните со нивните активности, односно да ја презентираат нивната работа. Оваа манифестација беше посетена од голем број на граѓани каде што имаа и можност да учествуваат на работилниците, предавањата и игри организирани од страна на граѓанските организации. Исто така имаше и музичка програма која што ги забавуваше посетителите.

Центарот за граѓанска иницијатива (ЦГИ) учествуваше на оваа манифестација со свој промотивен штанд каде што ја промовираше својата работа. Сите оние кои поминаа покрај тој штанд и се заинтересираа за работата на ЦГИ им беше презентирано  кои се главните програми по кои работи организацијата како и нејзините активности од страна на нејзини претставници.

Овој  Националнен форум, се одржа на 23 септември во Градски парк во Скопје.

 

 

Last month December 2017 Next month
S M T W T F S
week 48 1 2
week 49 3 4 5 6 7 8 9
week 50 10 11 12 13 14 15 16
week 51 17 18 19 20 21 22 23
week 52 24 25 26 27 28 29 30
week 1 31