civica logo

 

 

tacso logo

Публикации на ЦГИ

  • Berghoff.jpg
  • britanska-2016.jpg
  • CBCAlbanija2012.jpg
  • Izvestaj-od-konferencija-crivi.jpg
  • kanadska2017.jpg
  • komparativna-analiza-predna.jpg
  • ZIVIK-2012.jpg

Средба со градоначалникот на Општина Долнени

Центар за граѓанска иницијатива години наназад своите активности ги реализира на национално ниво со посебен акцент на Пелагонискиот регион. За успешната реализација на проектите секогаш има добра соработка со локалните самоуправи и јавната администрација. Во тој дух деновиве имавме средба со градоначалникот на Општина Долнени  г-дин Џемил Ќамили. Имено на оваа средба разговаравме за можностите за соработка и реализација на заеднички активности, а со посебено внимание за активностите од проектот „Родово базирано насилство во рурална област Долнени“  кој е финансиран од Германска амбасада, а кој го реализираме на територијата на Општина Долнени односно во шест нејзини села. Градоначалникот Ќамили и Општина Долнени го изразија своето задоволство од соработката и резултатите и остануваат отворени за соработка во иднина.

 

dolneni

Last month January 2018 Next month
S M T W T F S
week 1 1 2 3 4 5 6
week 2 7 8 9 10 11 12 13
week 3 14 15 16 17 18 19 20
week 4 21 22 23 24 25 26 27
week 5 28 29 30 31