civica logo

 

 

tacso logo

Публикации на ЦГИ

  • Berghoff.jpg
  • britanska-2016.jpg
  • CBCAlbanija2012.jpg
  • Izvestaj-od-konferencija-crivi.jpg
  • kanadska2017.jpg
  • komparativna-analiza-predna.jpg
  • ZIVIK-2012.jpg

Пoтпишан договор за нов проект

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 25 мај во Гермaнската амбасада во Скопје, Амбасадорката на Германија Кристине Д. Алтхаузер потпиша договор со Извршниот директор на Центар за граѓанска иницијатива, Гоце Тодороски, за поддршка на проект кој е во програмата за Човекови права. Проектот ќе биде борба против семејното насилство кон жените во Општина Долнени и ќе ги земи во предвид оние теми за кој засегнатите страни избегаваат да ги дискутираат.

Last month September 2017 Next month
S M T W T F S
week 35 1 2
week 36 3 4 5 6 7 8 9
week 37 10 11 12 13 14 15 16
week 38 17 18 19 20 21 22 23
week 39 24 25 26 27 28 29 30