civica logo

 

 

tacso logo

Публикации на ЦГИ

  • Berghoff.jpg
  • britanska-2016.jpg
  • CBCAlbanija2012.jpg
  • Izvestaj-od-konferencija-crivi.jpg
  • kanadska2017.jpg
  • komparativna-analiza-predna.jpg
  • ZIVIK-2012.jpg

Обука за субгрантисти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Во рамките на проектот „Здружени сили за заеднички интереси“ имплементиран од ЦОСВ Прилеп во партнерство со Центар за граѓанска иницијатива од Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје  на 11 и 12 Мај 2017 година во Хотел ПОРТА во Скопје се одржа тренинг за добитниците на субгрантови. Имено претставници од 6 здруженија на граѓани кои се добитници на мали грантови од повикот кој беше објавен во февруари присуствуваа на оваа обука. Целта на овој тренинг беше зајакнување на капацитетите на организациите кои имаат добиено субгрантови.

Учесниците на трнингот, заедно со предавачи од тимот на ЦОСВ имаа можност да поминат преку сите процеси на работа за успешна имплементација на своите проекти

Last month September 2017 Next month
S M T W T F S
week 35 1 2
week 36 3 4 5 6 7 8 9
week 37 10 11 12 13 14 15 16
week 38 17 18 19 20 21 22 23
week 39 24 25 26 27 28 29 30