civica logo

 

 

tacso logo

Публикации на ЦГИ

  • Berghoff.jpg
  • britanska-2016.jpg
  • CBCAlbanija2012.jpg
  • Izvestaj-od-konferencija-crivi.jpg
  • kanadska2017.jpg
  • komparativna-analiza-predna.jpg
  • ZIVIK-2012.jpg

За нас

Мисија

ЦГИ е една од водечките граѓански организации во регионот којашто развила партнерства со сите важни чинители, работи во интерес на граѓаните, и придонесува за подобар живот во заедницата.

Визија

ЦГИ во соработка со граѓанските организации, владини организации и бизнис секторот ги мотивира граѓаните да дејствуваат на развивање на граѓанското општество во Р. Македонија и пошироко.

Основна цел

Основната цел на ЦГИ е сите граѓани да имаат еднакви човекови права, да бидат вклучени во процесот на донесување одлуки и имаат еднаков пристап кон образованието.

 

 

Last month September 2017 Next month
S M T W T F S
week 35 1 2
week 36 3 4 5 6 7 8 9
week 37 10 11 12 13 14 15 16
week 38 17 18 19 20 21 22 23
week 39 24 25 26 27 28 29 30