Search
Close this search box.

.

Вести

Мониторинг посета во рамките на проектот „Превенција од ризици за одржливи практики за животна средина за земјоделци – ПРЕСПА“

              На 13 март во просториите на Центар за граѓанска иницијатива во Прилеп во рамките на проектот„Превенција од ризици

Read More »