Search
Close this search box.

Контакт

Центар за граѓанска иницијатива

 

ул. „Димо Наредникот“ бб (зграда Ерик), 7500, Прилеп, Република Северна Македонија

Гоце Тодороски, Извршен директор

Контактирајте не!