Search
Close this search box.

Социјална инклузија на лица кои издржале казна затвор. Проект финансиран од ИПА програма за прекугранична соработка меѓу Република Македонија и Албанија 2007 – 2013.

{gallery}web_img/cbccc{/gallery}