Search
Close this search box.

Социјална интеграција на ранливите групи преку заеднички прекугранични иницијативи во Република Македонија и Република Албанија. Проект финансиран од ИПА програма за прекугранична соработка меѓу Република Македонија и Албанија 2007.

{gallery}web_img/cbcc{/gallery}