Search
Close this search box.

Вести

Uncategorized

Амбасадорката на Сојузна Република Германија Петра Дрекслер во посета на Центар за граѓанска иницијатива – Прилеп

На 24.08.2023 во посета на Центар за граѓанска иницијатива во Прилеп беше амбасадорката на Сојузна Република Германија нејзината екселенција Петра Дрекслер. На оваа средба беа

Повеќе ...
Вести

Кампања за подигнување на свеста – “Пост-пенална програма за реинтеграција, рехабилитација и ресоцијализација на осудени лица”

Проект: Пост-пенална програма за реинтеграција, рехабилитација и ресоцијализација на осудени лица финансиран од ЕУ, имплементиран од Здружение Центар за граѓанска иницијатива Прилеп и Здружение Тренинг

Повеќе ...

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.