Search
Close this search box.

Амбасадорката на Сојузна Република Германија Петра Дрекслер во посета на Центар за граѓанска иницијатива – Прилеп

На 24.08.2023 во посета на Центар за граѓанска иницијатива во Прилеп беше амбасадорката на Сојузна Република Германија нејзината екселенција Петра Дрекслер.

На оваа средба беа презентирани проектите и акциите кои ги има реализирано Центар за граѓанска иницијатива – Прилеп со финансиска поддршка од страна на Германската амбасада во Скопје и други германски фондации. Исто така, на оваа средба се разговараше и за тековните проекти и идните планови на ЦГИ, но и  за моменталната состојба во државата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Related Posts

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.