Search
Close this search box.

Донација за ублажување на Covid-19

Во рамките на ЕУ проектот „Превенција од поплави за заштита на животната средина“ 21 земјоделско семејство доби систем за наводнување капка по капка како донација.

Во рамките на ЕУ проектот „Превенција од поплави за заштита на животната средина“ 21 земјоделско семејство доби систем за наводнување капка по капка како донација.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Related Posts

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.