Search
Close this search box.

Едукативно видео | Родово базирано насилство

Едукативно видео за препознавање, превенција и помош во случај на родово базирано насилство.

Едукативно видео наменето за деца кое објаснува што е родово базирано насилство, како да го препознаете и каде да најдете помош. Видеото е креирано со средства од Федерална Канцеларија за Надворешни Работи на Сојузна Република Германија.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Related Posts

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.