Search
Close this search box.

Хуманитарни пакети со храна во Прилеп

ЦГИ продолжува со хуманитарните активности…

На 28.05.2021 беше организирана уште една хуманитарна активност во Прилеп од страна на ЦГИ на која се поделија 80 хуманитарни пакети со храна кои беа добиени како помош преку проект на здружението „Храна за сите“ од Скопје, финансиран од Европската унија и други фондации. Преку проектот „WSS Effect“ се поделуваат по 80 пакети со храна, дезинфекциони средства и заштитни маски во секоја општина. Пакетите се делат на социјално-економски загрозени лица, особено оние кои што се најмногу погодени од COVID-19 кризата.

 

 

{gallery}Humanitarni{/gallery}

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Related Posts

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.