Search
Close this search box.

Координативен состанок и разгледување на достигнувањата

Како што проектот „Иновативни практики за заштита на животната средина фаза II“ доаѓа до својот крај, ние организиравме состанок со еден од нашите проектни партнери ДМО од Албанија. Состанокот се одржа во…

  Како што проектот „Иновативни практики за заштита на животната средина фаза II“ доаѓа до својот крај, ние организиравме состанок со еден од нашите проектни партнери ДМО од Албанија. Состанокот се одржа во канцелариите на Центарот за граѓанска иницијатива во Прилеп на 16ти септември. Партнерите ги разгледуваа и дискутираа за достигнувањата од овој 2 годишен проект со цел успешно да се финализира на 14.11.2019.

 

 

 

{gallery}CBC_MK-AL_2017/Coordination{/gallery}

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Related Posts

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.