Search
Close this search box.

Мотивација и менторство

„Младите луѓе се лидери на позитивна промена во државата и светот“ – Гоце Тодороски

Основачот и директор на Центар за граѓанска иницијатива, Гоце Тодороски во овој краток видео портрет раскажува за неговиот живот посветен кон заштита на општеството и човековите права, како и создавање можности и мотивација за младите да донесат позитивна промена во заедницата.

Видеото е продуцирано од страна на ifa zivik програмата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Related Posts

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.