Search
Close this search box.

Тендер за ангажман на експерт за студиско истражување

Центар за граѓанска иницијатива во рамките на проектот „Превенција од ризици за одржливи практики за животна средина за земјоделци – ПРЕСПА“ како дел од програмата за прекугранична соработка помеѓу Северна Македонија и Албанија финансиран од Европска Унија, објавува тендер за ангажман на експерт за студиско истражување за рафинирање/промена на основните податоци на проектните индикатори.

Центар за граѓанска иницијатива во рамките на проектот „Превенција од ризици за одржливи практики за животна средина за земјоделци – ПРЕСПА“ како дел од програмата за прекугранична соработка помеѓу Северна Македонија и Албанија финансиран од Европска Унија, објавува тендер за ангажман на експерт за студиско истражување за рафинирање/промена на основните податоци на проектните индикатори.

Дополнителни информации и потребната тендерската документација може да ја превземете ТУКА

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Related Posts

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.