Search
Close this search box.

Тендер за креирање промотивни видеа

Центар за граѓанска иницијатива во рамките на проектот „Превенција од ризици за одржливи практики за животна средина за земјоделци – ПРЕСПА“ како дел од програмата за прекугранична соработка помеѓу Северна Македонија и Албанија финансиран од Европска Унија, објавува тендер за креирање на промотивни видеа од проектот.

Центар за граѓанска иницијатива во рамките на проектот „Превенција од ризици за одржливи практики за животна средина за земјоделци – ПРЕСПА“ како дел од програмата за прекугранична соработка помеѓу Северна Македонија и Албанија финансиран од Европска Унија, објавува тендер за креирање на промотивни видеа од проектот.

Дополнителни информации и потребната тендерската документација може да ја превземете ТУКА

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Related Posts

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.