Search
Close this search box.

ТВ Емисија АКТУЕЛНО – Родово базирано насилство

Тимот од проектот „Акции против родово базирано насилство во ромски и други маргинализирани заедници“ гостуваше на телевизиската емисија АКТУЕЛНО на Канал ВИЗИЈА…

Тимот од проектот „Акции против родово базирано насилство во ромски и други маргинализирани заедници“ гостуваше на телевизиската емисија АКТУЕЛНО на Канал ВИЗИЈА каде се зборуваше за темата на проектот, активностите и соработката со институциите, а особено Меѓуопштинскиот центар за социјална работа Прилеп чиј директор е исто така гостин во емисијата.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Related Posts

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.