Search
Close this search box.

[ВИДЕО] Проекција на нови станови за Роми во Кичево

Видео проекција на новите станови во Кичево, каде ќе бидат преселени 30 семејства од ромската заедница од Кичево. Проектот „Програма за социјални станови за Роми во Кичево“ е финансиран од Европската Унија.

Во склоп на проектот „Програма за социјални станови за Роми во Кичево“ финансиран од Европска Унија, Програма – ЕУ за Ромите и луѓе што живеат во длабока сиромаштија, ќе се изградат нови станови за 30 семејства од ромската заедница од Кичево. Ова е видео проекција како ќе изгледаат овие станови.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Related Posts

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.