Search
Close this search box.

Водич за политичко учество

Во нашиот проект „Јакнење на малцинствата и спефичните групи за промовирање на партиципативна демократија на ниво на заедницата“ финансиран од ifa/Zivk Федерална Канцеларија за Надворешни Работи на Федерална Република Германија ние подготвивме практичен водич за политичко учество.

 Во нашиот проект „Јакнење на малцинствата и спефичните групи за промовирање на партиципативна демократија на ниво на заедницата“ финансиран од ifa/Zivk Федерална Канцеларија за Надворешни Работи на Федерална Република Германија ние подготвивме практичен водич за политичко учество. Водичот е бесплатен, за да ви го испратиме слободно контактирајте не на нашиот е-маил [email protected].

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Related Posts

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.